Testimonials

It's you against you - Danny Hut

Marlies heeft er voor gezorgd dat mijn bedrijf een professionele uitstraling heeft. Ze denkt mee in mijn wensen en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het bij mij past en bij het bedrijf. Eerder zag ik de waarde van het "mooier maken" niet in, totdat dit in de werkelijkheid toch het geval bleek te zijn.

PRIVER - Riccardo de Jong

Ik heb Marlies ingeschakeld op aanraden van een vriendin. Ik ben een startende ondernemer en ik wilde graag een mooi logo + huisstijl. 

 

Ik heb vele positieve reacties ontvangen vanuit mijn netwerk over het design van PRIVER. Marlies heeft een prachtig logo opgeleverd met de daarbij behorende huisstijl, denk hierbij aan een visitekaartje, een brochure, briefpapier, een offerte template, een factuur template en omslag foto's voor mijn social media kanalen).

 

Ik heb het samenwerken ervaren als zeer prettig, Marlies communiceert beleefd en snel. Marlies denkt ook mee en geeft suggesties en/of tips. Wat ook fijn is, Marlies woont in Groningen en ik in Rotterdam, we hebben alles online gedaan. 

 

Ik zou zeker Marlies haar diensten aanbevelen, vooral voor (startende) ondernemers. Met name omdat ze een mooie prijs/kwaliteit verhouding aanbiedt.