Marlies Janine Brink

Als grafisch vormgever zet ik mij volledig in voor de mooiste verbeelding van producten. Door een goede onderlinge communicatie en een groot empatisch vermogen van mijn kant kan ik mij goed inleven in de wensen van de opdrachtgever.

 

Van kleins af aan is creatief bezig zijn mijn grote passie. In de loop der tijd heeft mijn creativiteit zich ontwikkeld op verschillende vlakken. Dit maakt tot waar ik nu ben en wat ik nu doe. Mijn kwaliteiten liggen voornamelijk bij het ontwerpen van logo's, huisstijlen en offline media.

 

In 2015 heb ik een Fashion & Interior design studie afgerond. De creativiteit die ik hierin kwijt kon vond ik heerlijk, echter lag mijn interesse meer bij het ontwerpen van verslagen, posters en flyers. Om deze reden ben ik datzelfde jaar begonnen aan de studie Multimedia Concepting & Design aan de Hanzehogeschool. Tijdens deze studie heb ik mij ontwikkeld met mijn huidige kwaliteiten die ik in het werkveld inzet. Augustus 2019 ben ik afgestudeerd.

 

Ik werk voornamelijk met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom.

 

Logo & Huisstijl ontwerp

mockup visitekaartjes.png

Desiree Brink - Funerair spreker

Desiree Brink is funerair spreker. Dit houdt in dat zij spreekt op uitvaarten. Zij is zelfstandig ondernemer en zocht een huisstijl die aansluit bij haar werk. Zij wenste een beeldmerk waarin een druppel te zien was, deze druppel kan staan voor een vallende traan of een opspattende water druppel. De huisstijl is in rustige kleuren die passen bij Desiree als persoon en haar functie.

its you against you visitekaartje mock u

It's You against You - Transformatie Coach

It's You against You is een zelfstandige onderneming van Danny Hut. Hij geeft personal training en houdt zich vooral bezig met lichaamstransformaties. Hij was opzoek naar een huisstijl die hem onderscheid van de rest, een professionele uitstraling heeft en past bij hem als persoon. De huisstijl is doorgetrokken door al zijn producten.

huisstijl mockup priver.png

PRIVER - Privé chauffeur

PRIVER is een bedrijf die de reistijd van haar klanten omzet naar effectieve werktijd. De naam PRIVER is samengesteld uit ‘Private + Driver’. In de Franse taal vertaalt betekent dit letterlijk ‘ontnemen’. 

Dit bedrijf gaf mij de opdracht een passende huisstijl te ontwikkelen die aansluit bij de gewenste uitstraling. Strak en zakelijk.

Praktijk Leef het voor - GZ-psycholoog

In opdracht van Praktijk leef het voor heb ik een logo en visitekaartje mogen ontwerpen. Een logo met veel betekenis, kleuren en waar meer in te zien is. Iedere kleur staat voor een kernwaarde van het bedrijf. Het bedrijf combineert haar vakgebied als orthopedagoog/GZ-psycholoog met haar ervaringsdeskundigheid en wil vaders en moeders met stressklachten / burn-out gaan ondersteunen. 

De Leu Media - Social media Marketing, advies & management

De Leu Media helpt haar klanten om hun Social Media en websites te optimaliseren en meer leads te genereren. Ik kreeg de opdracht om een logo te ontwerpen van de intitialen. Het logo moest strak en zakelijk zijn.
 

MJB vormgeving en media

Voor mijn eigen bedrijf heb ik een logo ontworpen wat dicht bij mij zelf staat qua stijl, kleurkeuzes en uitstraling. Het visitekaartje is nog extra speciaal door het laten drukken op stevig dik papier met Hot Foil (glimmende op het papier liggende) letters.

White Bear

Logo ontwerp voor een bedrijf met een duidelijk beeld van hoe hij het voor ogen had: Zijaanzicht van een witte beer, strak ontwerp en openheid uitstralen.

Ynsicht - Orthopedagogisch Adviesbureau

Ynsicht verzorgt supervisie in het kader van de diverse (her)registratietrajecten SKJ/NVO/OG en wil er vooral ook zijn voor de startende gedragskundige.

Het logo is ontstaan vanuit verschillende elementen die een belangrijk onderdeel zijn voor Ynsicht; natuur, inzicht, buiten kaders treden.

 

E-books

Huisstijl ontwerp

MOCKUP 4WKGE M1.jpg
website ebook 1.png

It's You against You - E-book - 4 weken samen gezond eten

Danny Hut schrijft E-books voor zijn klanten om hun online te kunnen coachen. Een van zijn programma's "4 weken samen gezond eten" is vormgegeven tot een mooi gevisualiseerd

E-book dat aansluit bij de huisstijl.

Personal Brand Magazine 

Het personal Brand Magazine was een opdracht vanuit de studie Multimedia Concepting en Design. Dit magazine is ontworpen in het tweede jaar en is een heel persoonlijk verhaal. Hierin is de ontwikkeling van mijn stijl terug te zien.

Mockup what to eat.jpg

It's You against You - E-book - What to eat?

mock up kwark boek.jpg

It's You against You - E-book - How to kwark?

Social Media Content

 
website INSTAGRAM1.png

It's You Against You - Instagram

Als grafisch vormgever van Danny Hut houd ik mij naast de vormgeving van zijn producten ook bezig met zijn social media. Ik zorg voor een gestructureerde en herkenbare feed. Dit doe ik door fotoshoots te houden en dit vooruit te plannen. Het enige wat hij nog hoef te doen is een tekst erbij te schrijven. Dit doe ik voor zijn Instagram en zijn zakelijke Facebook Pagina.

website persoonlijke insta.png

Persoonlijke Instagram

Een mooie feed op Instagram is prettig om naar te kijken. Daarnaast kan er voor een stukje herkenbaarheid worden gezorgd. Dit houd ik ook op mijn persoonlijke account bij. Ik ontwerp "highlights" die passen bij de eigenaar van het account en zijn/haar huisstijl.

 

Promotie Materiaal

Poster mockup home.png
website poster serendipity.png

Balletschool Haren - 

Balletschool Haren - Voorstelling poster

Jaarlijks vindt er een voorstelling van Balletschool Haren plaats. Iedere voorstelling heeft een thema en daar horen posters en flyers bij ter promotie. In 2017 heb ik voor het ontwerp van de poster en de flyer gezorgd.

bedrijfskleding ontwerp.png

It's You against You - Bedrijfskleding ontwerp

Naast het ontwerpen van de producten van Danny Hut en het bijhouden van zijn Social Media content, draagt hij tijdens zijn werk door mij ontworpen bedrijfskleding.

krantenartikel desiree.jpg

Desiree Brink - Krantenartikel

Desiree Brink adverteert offline. Een voorbeeld hiervan is een krantenartikel dat ik heb mogen ontwerpen.

flyer mockup.png

Balletschool Haren - voorstelling flyer

Jaarlijks vindt er een voorstelling van Balletschool Haren plaats. Iedere voorstelling heeft een thema en daar horen posters en flyers bij ter promotie. In 2017 heb ik voor het ontwerp van de poster en de flyer gezorgd.

drieluik mockup priver.png

PRIVER - Brochure

De brochure is na het ontwikkelen van de huisstijl ontworpen. Deze is gedrukt en wordt offline verspreid.